søndag den 21. juni 2009

Album til svigermor

Dette album er lavet til min svigermor i anledning af hendes fødselsdag. Svigermor har Alzheimers, så som et forsøg på at minde hende om, hvor store hendes børnebørn er blevet. Så det er kun os, den nærmeste familie, som er med på billederne. Der hvor der har været andre med på billederne, har jeg blotlagt fotoet i PSE (skønt værktøj!), så der ikke er noget, der forvirrer i billedet. Nogle gange vil hun formentlig se på mest billederne og teksten og andre gange mest på pynten. Hun kan i hvert fald se det igen og igen. Det ved jeg, for albummet er mere personligt end de kort jeg har lavet til hende og dem har hun haft fremme på sit bord i månedsvis efter hun har fået dem.


Ja, og dette er så side 3 med Thomas og Kristoffer foran flødebollemaskinen – det kan du da godt se, ikke? ..nej, sandheden er , at jeg ikke fik taget et billede :-$ Det var ellers et godt eksempel på en blotlægning.

Men ok, så var det da godt, at der også er dette l/o med dem ;-)
Og et eksempel af en blotlægning af Pernille. Desværre kan man ikke rigtig se det "papir" jeg har sat hende ind på så godt på billedet.


Hilsen
Nikolette, der ønsker dig en rigtig god uge!

7 kommentarer:

 1. Sikken en god ide at lave sådan et album og flot ser det ud

  SvarSlet
 2. Hold da op et flot og dejligt personligt album. Flot gave.

  SvarSlet
 3. Det er et meget flot album du har lavet til din svigermor. Det er en rigtig god ide at blotlægge billederne så hun ikke bliver så forvirret over andre på billedet. :)En sød tanke
  Jeg er især vild med den side hvor drengene står foran flødebollemaskinen, det skal da helt sikkert lifets. *ggg* ;o)

  SvarSlet
 4. rigtig fint Minialbum. Det er en super god ide med sådan et til Svigermor. tror hun får god glæde af det.

  SvarSlet
 5. Hvor er dit album blevet flot. Håber det vækker lykke hos svigermor.

  SvarSlet
 6. Rigtig lækkert album. Min mands mormor har også alzheimers og hende har jeg også lavet flere små albums til. De vækker altid glæde.

  SvarSlet
 7. Hvor er det en både god og sød ide. Det vil helt sikkert blive brugt flittigt. Tak for dit besøg og studenterhuen er en af de specielle svenske dies for nogle år tilbage, Gitte og jeg har bare skåret lidt i den så den ligner en dansk hue bedre. Den svenske er sådan lidt "blød nathue-agtig" i faconen. Ü

  SvarSlet