onsdag den 8. juli 2009

Sådan har jeg scrappet Albin

Min rigtig gode veninde Anette bor i Göteborg og jeg har den fået den ære, at få en masse billeder af henedes søn Albin. Det gør 2 ting for mig. For det første følger jeg som ingen anden Albin i alle mulige situationer og kan på den måde se, hvordan han vokser op. For det andet scrapper jeg ham, gør jeg :-D Desværre er Albin ikke blevet 2 år på mine l/o’s mod hans virkelige 4½ :-$ Men nu har jeg afsluttet nogle store projekter, så nu er der tid til Albin igen.
De l/o du kan se i dag og de følgende dage, får min veninde Anette med hjem i næste uge, så derfor har jeg fået fotograferet det hele nu.

Dette l/o ved jeg ikke rigtig, hvad jeg skal synes om.. jeg har skåret skibet ud på Silhouetten, så der er 1 billede af Albin pr. måned. Der var ikke så meget "gang i billederne" fra den periode, men der skete så meget i hans udvikling, at jeg ville illustrere det. Det blev så på denne måde.



Juleaften, hvor jeg har skrevet en seddel med (som Else siger) min ulæselige håndskrift.

Bjarne og Albin (13 måneder).

..og lur mig, om jeg ikke har et par l/o mere i baghånden ;-)

Dejlige sommerhilsner

Nikolette

2 kommentarer:

  1. Det var dog nogle dejlige layouts du har lavet af Albin. OG din håndskrift er da overhovedet ikke ulæselig!

    SvarSlet
  2. Hvor er det bare nogle skønne LO med Albin. Super detaljer. Helt vild med det piratskib. Jeg skal bare ha' sparet sammen til en silhouetten.:)
    Enig din håndskrift kan godt læses. :)
    Du må ha' en dejlig torsdag.:)

    SvarSlet