fredag den 16. oktober 2009

CJ - Please the Eye (ja, hun kunne li' det)

Lidt scrap er det da blevet til, trods hundeforberedelserne. Det er den her CJ, hvor det nu var min tur til at scrappe til Dorte om Kort. Ja, af alle mennesker i dette land, beder en af de bedste kort-magere om l/o med inspiration til kort :S Spørg lige om hr. præstationsangst ringede på døren?Nu har Dorte fået CJ'en og var heldigvis glad for den.. så nu må du også se GGSå jeg tog udgangspunkt i ”hvad nu, hvis inspirationen ikke rigtig virker” og kom nogle (af mange) kompositionsregler / -tip i som tekst i 2 af mine ynglings kort (som jeg kun bruger til specielle lejligheder). Kortene har fået magneter, som fastholder dem til l/o’et og så man nemt kan få dem af.Det var lidt kedeligt, at kortene ikke kunne pyntes mere, men så ville de blive alt for tykke.Og motivet har jo intet med komposition at gøre (andet en et forsøg på et ”hovedmotiv” og lidt ”med forgrund, mellemgrund og baggrund”), men fortæller måske en lille smule om, hvad der optager mig lige nu ;-)

Det endte alligevel med at blive en dejlig opgave at løse, da først idéen var på plads.Og så er jeg i forhandlinger med Prize om at skrive om sin første dag hos os.. men har har så travlt med at holde os beskæftiget, at det er lidt svært :-OGod weeken!

2 kommentarer:

 1. Super flot Nikolette. Gode farver og sjove ting du har lavet på LOét. Hvordan går det med det nye familie medlem?? Det er altid så skønt at få sådan et 4 ben i huset.
  ha det godt...vi ses snart

  scrappe knuzz
  Linda

  SvarSlet
 2. Hvor bev det godt! Du har lavet mange fede anderledes detaljer.
  Er vovsen kommet i hus??

  SvarSlet