torsdag den 8. oktober 2009

Fra kort kursus.. og til at gøre det til sit eget ;-)

i var på kursus hos Dorte (Dot) i søndags og fik lavet nogle skønne kort. Endnu engang, tak for et godt kursus.. Det er altså noget andet at få input ind med fingrene frem for alene at blive inspireret fra blogs (i hvert fald for mig).

Det første kort vi lavede, fik jeg gjort noget ”top-tungt” og sommerfuglen passede bedre til det andet kort. Så jeg to lige min scapel og afmonterede blomst og fugl og gjorde kortet ”til mit”, da jeg kom hjem.

Jeg beklager billedkvaliteten af dette kort, måske jeg havde scrappe-abstinenser, da jeg tog billedet :SNormalt pynter jeg ikke indersiderne på et kort, men hvor er det altså top nice.Jeg er vild med Dortes idé med at at sætte et foto-flap-ting på bagsiden. Da man jo har ”kvajepligt” som kursist, så kom jeg til at vende flappen den forkerte vej. Så da jeg alligevel skulle afmontere og rette, så kom der ekstra beklædning på bagsiden og skruer på flappen også...og så er det om præcis en uge til vi skal have hvalpen hjem. Der kommer billeder på bloggen, fra i mandags, hvor vi var på besøg, når Bjarne og jeg har koordineret filer.

5 kommentarer:

 1. De er altså superflotte og endnu flottere IRL. Tak for i går ; )

  SvarSlet
 2. Jep jeg er helt enig, super flotte kort også IRL.;o)
  Tak for igår. :)

  SvarSlet
 3. Kære søde Nikolette.
  Jeg er SÅ glad for, at du kunne lide kortkurset og kortideerne.
  Jeg synes det er skønt, du har lavet dem til dine egne. Det er hele ideen bagved. Få nogle ideer og derefter gøre dem til sine egne. SKØNT.
  Jeg synes I alle var vildt dygtige.
  Jeg synes også jeg kan skimte noget med krympeplast på et af billederne...herligt.

  SvarSlet
 4. Rigtig skønne kort - ja, det er dejligt at komme på kursus af den ene eller den anden slags :-)
  Nu er der ikke lang tid til I får Jeres hund... glæder mig til at se billeder.

  God weekend,
  Mette

  SvarSlet
 5. Skønne kort også selvom du har taget billederne med scrappe abstinencer ;o)))
  Det er altid fedt at kunne lære noget og så komme hjem og gøre det til ens eget :o)))

  Og ja, der er vist ikke mange der har hørt fra mig de sidste uger ;o)))) Jeg har stadig travlt med en masse, men kortene tog vist pusten fra mig ;o))))

  SvarSlet