lørdag den 16. januar 2010

Tilfældigt, mageligt eller klogt?

Søndag aften tog Prize sit sovetæppe fra køkkenet og ind i stuen. Det er der ikke noget nyt i, sådanne et tæppe er et dejligt bytte, man kan hente og ruske lidt. Men i søndags lå det ved siden af fars stol og Prize lagde sig på det og hyggede sig med et ben. Jeg spurter Bjarne, om det mon var en tilfældighed og det mente han bestemt.

Tirsdag, lagde han så tæppet og sig selv mellem to lænestole – et godt sted, når det både skal være trygt og et sted, hvor man kan se mor og far samtidig. Hm, magelig hund, blev vi enig om han var.Onsdag fik tæppet så en ny placering mellem mor og far som sad og så tv.. og nu, hvor det er lørdag og set tæppe og hund ligge flere forskellige steder, er vi ikke i tvivl: vores kloge hund er motiveret af magelighed og har ved et tilfælde (første dejlig placering af tæppet) lært sige selv placere tæppet på gode steder i stuen GG Og se selv, hvor hyggeligt det kan være!Og nu må mor og far så finde tæppet, så det også kan bruges til at sove på om natten, for Prize har ikke lært at rydde op efter sig.. endnu ;-)I dag var vi til hvalpetræning for første gang. Der hvar hvalpe fra 12 uger til 6 måneder.. Prize var den største hvalp + 20 kg (og Prize bliver 5 måneder på onsdag) og den mindste hvalp var en chiwawa 1,3 kg :-O Så der var stor spredning i både alder og størrelser!

I morgen søndag er det så Bjarnes tur til at skulle lære Prize at lære.. sammen med 3 af Prize's brødre i Retriever klubben.7 kommentarer:

 1. Ja det er sjovt som de får vaner:-)
  Men hvor er de skønne og vi kan jo slet ikke undvære dem:-)

  SvarSlet
 2. Dejlig hund og sjove vaner - jeg er sikker på at den hygger lige så meget som I gør ;o)
  Knuzzer
  Pialine

  SvarSlet
 3. Jeg er sikker på den er super klog:)

  Oh den er ihvertfald stadig super lækker - jeg ville så gerne have en brun retriver.

  SvarSlet
 4. Hvor er det vildt, hvor stor han er blevet og en rigtig hyggehund.

  SvarSlet
 5. Hi hi ja han er en rigtig hyggehund. Tror han er ved at finde sig et sted i stuen som er ekstra hyggeligt at ligge og hvor han så kan holde øje med det hele.....*gg* Han er bare så skøn.
  Glæder mig til at høre mere om hvalpetræningen.

  SvarSlet
 6. ja ja men er der ikke et gl. ordsprog der siger " hund så som herre" hi hi søster...

  SvarSlet
 7. Ha ha skøn hund ! Min hund er også en hyggefis...nogle gange glemmer han at han jo IKKE skal ligge oppe i sofaen...kommer bare gående og direkte op og lægger sig...så kigger vi lige på ham og rømmer os...og ups, nåh ja, det må jeg jo ikke! Kan dog se, at hvis vi har glemt at lukke døren ind til stuen, så har han rigtig puttet sig og desværre også skrabet i lædersofaerne..men læder er jo taknemmeligt, så ingen revner. God fornøjelse med den "lille" hvalp :O)

  SvarSlet