søndag den 28. februar 2010

And the Prize Winners are

Kan det sidestilles med doping, når det er to labrador-“mødre”, der har vundet? ;-)

Tak til alle, som deltog i konkurrencen. Sikke nogle gode bud på min vægt.. ok, nogle bedre end andre GGInden jeg afslører vinderne, vil jeg kort fortælle om min fødselsdag.Min far syntes, at det var noget fjollet noget, at fejre min ½ dag, men min mor var heldigvis uenig. Så jeg fik en lampe, der kommer foder i og jeg så kan lege med og et dejligt ben.Jeg var til træning med min mor og de andre hunde. Jeg er den største, men ikke den ældste på holdet. Min mor siger til mig, at Bamse (en dejlig Newfoundlænder) nok er større end mig, når vi mødes til træningen igen om 3 uger.Her skal jeg springe over. Min mor siger ”spriiiiiiiiing” og så går jeg over, hvor er det fjollet GG

Nina er vores træner. Hun er så sød og så har hun verdens bedste godbidder, som hun kalder ”frikadeller fra Netto”. Desværre synes min mor ikke, at det er noget hun vil købe til mig.
Efter træningen kørte mor mig så til Maxi Zoo, så jeg kunne blive vejet. Jeg synes det er noget mærkelig noget og så tog hun billeder af vægten og mig. Mor købte også Ninus (en kaninuden fyld, der kan pive) og en dejlig blød stofring.
Som du kan se på billedet, så vejede jeg præcis 25 kg på min ½ års dag, så nu kan vi finde vinderne.

1st PrizeGår til Lisbeth Z, som gættede på 25,4 kg. Meget flot!. Stort tillykke! Kan du vente med at få præmien på torsdag?2nd Prize
Går til Mio (Birgit), som gættede på 24,2 kg. Tillykke til dig! Send en mail med din adresse til min mor: nikolette (a) altholm.dk
Resten af dagen var jeg bare så træt og jeg sov det meste af tiden, så jeg lagde ikke så meget mærke til, hvad der foregik omkring mig. Og når jeg sov, drømte jeg om, den næste gang jeg skal mødes med mine 4 mine brødre.

HilsenSir. Prize


4 kommentarer:

 1. Hvad søren, så har du taget på siden jeg så dig. Men det lyder så en god ½ års fødselsdag.

  Hils din mor og far

  SvarSlet
 2. Jubiiiii!!!!!!
  Min første blogcandy!!! og så endda fordi jeg kom med det mest kvalificerede gæt!!!
  Det var faktisk svært ikke bare at scrolle ned, men da jeg først kom igang med at læse var det jo rigtig hyggeligt (som altid).
  Jeg vil rigtig gerne 'vente' til tirsdag med at få min lækre præmie!!
  Vi glæder os alle 4 til at komme! Jeg glæder mig rigtig meget til at se det brune vidunder irl!
  Knus
  Lisbeth Z

  SvarSlet
 3. Hmm.. det var langt fra... Du får nok for meget motion og for meget salat... Nææe der skal flere af de gode frikadeller til ;.) så havde min vægt nok bedre passet :-o) Nå men dejligt du havde en go 1/2 år føsdag .. og jeg har haft en super hyggelig dag med din mor idag. så hils og sig tak for idag, og så ses vi på Torsdag..

  Måske med en lille godbid i lommen :o)

  Jayne

  SvarSlet
 4. Ihhh mange tak : )
  Har heller, aldrig vundet en blogcandy før, skøøøønt.
  Har sendt din mor en mail.
  Jeg synes du ser, så fin ud. Det lyder til at du havde en super dejlig fødselsdag dejligt : )
  Hilsen Mio

  SvarSlet