mandag den 24. maj 2010

Mens mor og far var på Samsø..bleve Prize-drengen passet af min søster, KisR på Tuse  Næs. Hver dag sendte hun billeder puslingen, så vi kunne følge med i, hvordan han havde det.
Et par morgentur til stranden er det rene guf for en rigtig vandhund! Sophie tøede lidt op og ville rigtig gerne lege, når vi var ude på tur. Ellers synes hun vist mest, at jeg er en lidt irriterende hvalp, som hun skulle opdrage.
Og så tog KisR mig med til hendes venindes hund Othello og han var rigtig god at lege med! Han var vist godt træt, da jeg tog "hjem" igen.,
Her kunne jeg så ligge og kigge ud. Sophie kunne godt li' at holde mig i skak. Der er vist noget hyrdehund i hende, har jeg hørt menneskene sige. Sophie er nu meget sød, selvom hun ikke gider lege så meget og ikke vil have jeg sover i hendes seng. Hun retter hele tiden på mig og fortæller mig, hvad jeg skal gøre og ikke gøre. Hun er streng med sød.
..se, hvordan hun ligger der og holer øje med mig. Du skal ikke fortælle min mor og far, at Sophie godt kan lide at strejfe og så tog hun mig med. På en af vores to ture løb vi ind i naboens kostald. KisR opdagede hurtigt at vi manglede, så vi nåede ikke så langt væk. Det var KisR vist glad for.
Og så lidt modeopvisning. Jeg ved ikke, hvad der er så særligt med disse bandana, men hvis det gør indtryk hos damerne, så er det ok med mig.
Og så nåede jeg lige at hoppe op i Sophies seng inden hun så det.


Senere fandt Sophie og jeg kattemaden og åd løs. Det vidste min mor ikke, da hun så mig, hun synes bare, at jeg var blevet frygtelig tyk.
Da jeg kom hjem fik jeg en frygtelig mavepine og kunne kun ligge og sove. Min mor fik vist en SMS fra KisR om, at hun kunne se, vi havde spist kattemad og så regnede hun ud, hvorfor jeg var syg. Jeg var glad for at jeg kunne være hjemme i fred og ro hos mor og far, der er så søde mod mig. Og mon ikke jeg bliver forkælet i mang mange dejlige dage endnu?


Mange hilsner
Sir. Prize


4 kommentarer:

 1. Det ser sørme ud som om Prize har været på Luksusferie!!!!!
  Var det en god tur til Samsø?

  SvarSlet
 2. Tænk at have en så informativ babysitter:) Lækre billeder af en super lækker hund (mig os ha´)

  SvarSlet
 3. hold op en ferie du har været på price.... jeg glæder mig til at se hvor stor og lækker du er blevet imorgen!

  KNUS Stinne

  SvarSlet
 4. Han ser da bestemt ud til at have hygget sig :o)))
  Den der lille hvalp.... han er jo ved at blive voksen at se på ;o)))

  SvarSlet