søndag den 19. juni 2011

Dyre billeder

..så ond er jeg ;)

Det første dyre billede, er af en elefant i Zoo, hvor jeg fik fanget elefanten, da den smed sand på ryggen.Det andet dyre billede, er så Bjarne fanget i en fotofælde GGDet er ikke sådan, når man har en tung højrefod :O

7 kommentarer:

 1. Hehe.... hvor er du tarvelig Nikolette! Jeg fik også sådan en grim hilsen for et stykke tid siden! Det sjoveste var, at jeg nåede at skælde Stig ud, før jeg kiggede på billedet og så...at det var mig selv! hihi

  SvarSlet
 2. Vi var til fødselsdag hos et ÆLDRE ægtepar vi kender for nylig. Mandens fødselsdag - og på gavebordet lå sådan et foto fra hans hustru med en håndskrevet hilsen - til lykke - dette er din gave - vidste slet ikke du ønskede dig et billede af dig selv. Så i forhold til det er du da ikke ond. =0) FLOT elefantfoto. God weekend.

  SvarSlet
 3. Tihi måske en lille smule ond fnisss på den anden side NEj det er du ikke helt rimelig at udstille ham lidt *GG* måske kan det lære ikke at trykke for hårdt.
  Et skønt billede med elefanter, det skal da scrappes : )

  Rigtig god weekend

  SvarSlet
 4. Nikolette dog. LOL

  Hvor kunne du......

  SvarSlet
 5. Ville lige svare dig : ) jo hun fik sørme et gennemsnit på 11,75 så det må man sige er super flot ; )
  Det tag der står travel på er et klistermærke fra bo Bunny : )
  Den anden tag er fuld af rub ons ja den sidste skrev jeg i hånden, som man vist host godt kan se. Så ingen stempler på tagsende.
  Forsiden er Hero arts fra flere forskellige pakker.
  Knus og god søndag

  SvarSlet
 6. Uhh, hvor du hygger dig.
  Tak for sidst.

  SvarSlet