søndag den 10. juli 2011

OSH Collab-kort (mit udtryk for collaboration cards, altså ”samarbejdskort”)

I min unge skoletid hadede jeg gruppearbejde. Måske var det ok, hvis vi bare var to i en gruppe og den anden ikke var ”en af de dumme” :$ Ja, sådan var jeg.

MEN at lave collab-kort er bare for sjovt. Kan kun sige PRØV DET.
Jeg tror, at det er omkring 1 år siden, at vi i Mighty Scrap sad og lavede et par kort hver og især. Else og Connie blev lidt længere end de andre. Jeg havde nogle halvfærdige kort med. Else havde noget pynt og Connie nogle sjove idéer. På ingen tid havde vi lavet næsten lige så mange søde kort, som alle 9 havde lavet inden. Og det var bare for sjovt!I onsdags kom Else forbi og havde sådan set bare glemt.. hm det meste :O Else så på en ”Print & Cut” side jeg havde skrevet ud, men ikke fået skåret ud på Sillen. Else syntes at det var nogle søde ”skabeloner” og så blev vi hurtig enige om at lave nogle collab-kort. Faktisk tror jeg, at vi var enige på den tavse måde, så vi bare gik i gang uden at tale om det.Nu er Else ret ferm med en skalpel, så hun fik lov til at skære i stedet for den (ret så larmende) Sille. Imens skar jeg baggrundspapiret til. Tags’ene blev skåret til og sværtet dem med et par Ranger Ink Pads. Else fandt Tim’s bysilhuette og stemplede på tags’ene, jeg satte bånd i tagsene og Else klistrede h’et på tag’et og tag’et på kortet og vupti, så det sådan her ud.


Det andet kort er om muligt mere enkelt. Else fik den idé, at ramme rammen ind med akryl maling. Jeg syntes det var en god idé og fik så lov til at gøre det, for det ville Else absolut ikke GG
Således opløftet, fik vi lige lavet 6 OSH kort og selvfølgelig skulle vi da også have en collab-signatur på kortene. Jeg fandt det lille søde stempel frem, som jeg købte en gang for længe siden, da der lå den yndige scrap-butik i Roskilde (Scrap Shop). Else måtte lige øve sig på sit E på et stykke papir inden hun turde skrive det på kortet gg
Her er så ”hele produktionen”. Så hvor sjovt tror du lige vi havde det?


Mange hilsner
Nikolette
PS Ved nærmere eftertanke, kan det godt være, at Else larmer lige så meget som Sillen.. det er bare larm på den gode måde :D Så tak for en rigtig dejlig aften Else!

5 kommentarer:

 1. Og jeg siger TAK for dem allesammen - også dem du selv havde lavet i ensom majestæt. Mange gode ideer - som kommer på bloggen i sommerens løb. =0)

  SvarSlet
 2. Sjov ide med colab - kort. ER vild med akryl rammen - det er en så fed detalje.

  SvarSlet
 3. Det var godt nok hyggeligt, der for et år siden og sjovt arbejde. Sad helt og blev misundlig på sådan en hyggelig aften.
  Flotte kort du og Else har lavet.

  SvarSlet
 4. Super flotte kort I fik lavet. Lækker tag på det øverste kort. Må prøve den ide med akrylrammen.
  Du må ha' en dejlig sommer
  Knus

  SvarSlet
 5. Hvor lyder det hyggeligt og en sjov anderledes måde, at lave kort på ; )
  Fortsat god sommer, som åbenbart har tænkt sig at blive varmere nu, hvor MIN ferie er slut ; )

  SvarSlet