søndag den 16. august 2015

Luminary fra Tim Holtz

..at finde nå frem til de rigtige løsninger :O
Som en del af bordpynten skulle jeg have de søde lanterner på bordet og jeg har lavet en del eksperimenter for at finde frem til den bedste løsning.

Det jeg endte op med og var tilfreds med var forsøg nr. 5! Dejlig sommerligt papir fra My Minds Eye. Mønster på begge sider og selv om man ikke kan se mønstret indvendigt gennem ruderne, giver det et andet lys end ved hvidt og man kan også se mønstret fra ”b-siden” af papiret i toppen af lygten. Med tør embosset vellum, prøver jeg at være skarp på centreringen af mønstret. Her kan jeg ikke give den fuld skrue med pynten, så den bliver enkel.

Under billedet har jeg beskrevet de erfaringer jeg har gjort mig. Lanterner endte i skraldespanden, så der er ikke billeder af dem.


Erfaring 1
Helt enkel hvid med tør-embosset overhead. Mønstret klæder lygten. Sød og enkel, men en hvid løsning vil blive for neutral på hvide due. Så denne bliver nok en værtinde gave GG Men man kan selvfølgelig pynte den med farver med mere spræld på, så har jeg ikke papir nok i den løsning jeg har valgt, vil jeg supplere med den løsning :D

Erfaring 2
TH papir – neutralt ude og spræld på farverne inden i, som har en rigtig god effekt. Embossing i fler-tonet pulver er ret god (blåt, brunt og guld) og gør det godt med lyset i.

Erfaring 3
TH papir . Igen neutralt ude og spræld på farverne inden i. Her har jeg brugt Vellum og igen embosset med det skønne pulver. Det gode ved vellum er, at man ikke kan se det ”grimme” batterilys gennem ruderne. OG det gode ved et neutralt ydre er, at man kan give den gas med pynten på lygten.

Erfaring 4
Denne er fra det tidligere indlæg og er også en god løsning, hvor man ikke kan se batterilyset gennem ruden, fordi det er så tæt et mønster, der er valgt og det ser godt ud med lys i. Og det neutrale papir gjorde, at jeg kunne give den gas på pynten.

1 kommentar:

  1. Ser super hyggeligt ud og hold da op sikke et stort arbejde med dine lanterner : )

    SvarSlet